logo

mensenvoorzaken

The legal 500 Image3 Image5 Chambers Europe Image4
Zwartbol actueel
18-06-2015

Aanbeveling met betrekking tot kinderalime...kindregelingen-alimentatie-VK (Medium).jpg Kinderalimentatie wordt berekend naar aanleiding van de behoefte van het kind en de draagkracht van de ouders. De behoefte van het kind wordt berekend op basis van de Tabel “Eigen aandeel van de ouders in de kosten van de kinderen”. Het uitgangspunt van deze Tabel is dat ouders een bepaald deel van hun inkomen besteden aan hun kinderen. Hoe hoger het inkomen van de ouders, hoe meer geld ouders aan hun kinderen besteden. Het “eigen aandeel van de ouders in de kosten van de kinderen” is een bedrag waaruit de behoefte van een kind wordt afgeleid. Uit de behoefte van het kind wordt vervolgens de hoogte van de kinderalimentatie afgeleid. Lees meer >
17-06-2015

Zwartbol Advocaten listed in 2015 editions...Ranked in firm_chambers.jpg It is with great pleasure that Zwartbol Advocaten announces that as of this month Zwartbol Advocaten is ranked in the latest edition of Legal500 and also of Chambers Europe 2015. Moreover Danny Berlijn as well as Bas Ort have been individually selected as ranked lawyer, identifying them as one of the best lawyers in their field.
Lees meer >
07-07-2014

Zwartbol Academy on tourZwartBol-Academy-ontour-2015.jpg Op 26 januari 2015 vond de "première" plaats van de "Zwartbol Academy on Tour". De deelnemers van de Zwartbol Academy waren voor deze bijeenkomst uitgenodigd bij een van de vaste deelnemers van de Zwartbol Academy. Voorafgaand aan de bijeenkomst was er gelegenheid voor een rondleiding.

Lees meer >
07-07-2014

Inwerkingstredingsdata van de Wet Werk...Inwerkingstredingsdata van de Wet Werk en Zekerheid. Wat wijzigt er op 1 januari 2015?
De verplichting van de werkgever om bij de overeenkomsten voor bepaalde duur tenminste één maand voor het einde van de overeenkomst de werknemer te laten weten of de overeenkomst wordt voortgezet, en zo ja, onder welke voorwaarden (de zogenaamde 'aanzegverplichting'). Proeftijd bij arbeidsovereenkomsten voor bepaalde duur korter dan 6 maanden wordt verboden; Lees meer >
< vorige   1 2 3 4 5 6 7   volgende >