logo

mensenvoorzaken

Karan Doekhi.jpg
Karan Doekhi
Functie: Advocaat
E-mail: doekhi@zwartbol.eu
T: +31 78 699 25 10
F: +31 78 699 25 23

Mr K.A. (Karan) Doekhi is gespecialiseerd in:
- Algemeen Handels- en Ondernemingsrecht
- Proces- en Beslagrecht

Karan, geboren in 1983 te Dordrecht, studeerde Rechten aan de Erasmus universiteit te Rotterdam en is daar in 2007 afgestudeerd. Hij heeft daarbij gekozen voor de afstudeerrichting Privaatrecht met ondernemingsrechtelijke accenten. Kort na zijn afstuderen heeft Karan gekozen voor een loopbaan in de advocatuur. Hij is daarmee in 2008 begonnen bij een middelgroot advocatenkantoor in Dordrecht. Deze functie heeft Karan in 2011 ingeruild voor een carrière bij Zwartbol Advocaten, alwaar hij deel uitmaakt van de ondernemingsrechtelijke praktijk en handelspraktijk.

De zaken die Karan behandelt zijn divers van aard. Wat steeds terug komt in de praktijk van Karan is de aandacht voor het reilen en zeilen van de onderneming en meer in het bijzonder voor de persoon achter de onderneming: de ondernemer. Karan heeft voor die doelgroep een speciale interesse weten te ontwikkelen en combineert zijn interesse in het ondernemen dan ook graag met de vakinhoudelijke kennis waarvoor hij wordt ingeschakeld. Karan probeert zijn interesse in de wereld van de ondernemer scherp te houden, zowel op nationaal als op internationaal vlak. Om dat te kunnen doen is Karan bestuurslid van Tafelronde 140 (Round Table), lid van AMCHAM (American Chamber of Commerce in the Netherlands) en lid van de Maatschappij (Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel). Met deze lidmaatschappen probeert Karan met de doelgroep van zijn praktijk – de ondernemer – in contact te komen en te blijven.

Om zich verder te specialiseren op het gebied van het contractenrecht heeft Karan in 2014 met succes de Grotius specialisatieopleiding “nationaal en internationaal contracteren” afgerond.

In zijn vrije tijd is Karan liefhebber van muziek van Indiase afkomst. Karan houdt van lezen en gaat graag op reis naar verre (zonnige) bestemmingen.

Karan spreekt naast Nederlands en Engels tevens vloeiend Hindi.

Vorige pagina